Bedrijfsevenementen - Den Triptiek

Ga naar de inhoud
BEDRIJFSEVENEMENTEN
Een unieke evenementlocatie
Door de combinatie van onze feestzaal en bar met een mini-bowling, is Den Triptiek ook de uitgelezen locatie voor bedrijfsevenementen. Onze zaal kan ruimte bieden aan 85 personen en is geschikt voor het organiseren van netwerkevents, vergaderingen, teambuildings, productpresentaties, bedrijfsfeesten, … Indien gewenst kunnen er daarnaast tot 36 personen tegelijkertijd fun bowlen.

Moderne faciliteiten
Naast een grote ruimte, beschikt Den Triptiek ook over alle moderne faciliteiten om elk zakelijk evenement te doen slagen. Zo beschikken we over een moderne loungeruimte met bar, een uitstekende internetverbinding, een scherm voor het weergeven van presentaties en een optimale akoestiek. Het is hierdoor ook mogelijk om je evenement net dat beetje extra te geven met een live band of om een DJ-stand voorzien voor een avondfeest.  

Verschillende formules
Heb je interesse om een event te organiseren bij Den Triptiek? Dan kan je tot slot volledig zelf kiezen hoe dit ingevuld wordt. Het is mogelijk om onze zaal volledig af te huren en dit met of zonder personeel. Natuurlijk staat de keuken van onze brasserie ook ter jullie beschikking en kunnen we zorgen voor een fantastisch ontbijt, een heerlijke lunch of een gezellig diner. Wilt u graag meer informatie over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!
Formule in de kijker
Één van onze speciale modules is die voor een teambuilding of bedrijfsfeest. We bieden deze formule aan met eten à la carte (van 8 tot 25 personen) of in buffetvorm (vanaf 25 personen).
Al onze gerechten zijn huisbereid en echte Vlaamse klassiekers, zoals bijvoorbeeld videe, stoofvlees, varkenshaasje en een vispannetje.
Daarnaast genieten jullie van 2 uur fun bowl, de ideale combinatie van competitie, gezellig samenzijn en de teamspirit aanwakkeren.
De prijs per persoon voor deze formule, inclusief drank, is € 50,00 euro per persoon exclusief BTW.
Klik op onderstaande knop om te reserveren of neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Terug naar de inhoud